Vatan Bilgisayar OEM ürünlerde %18 KDV indirimi yapıyor

Yaklaşık 2 haftadır imzamda yer alan sistemi kullanmaktayım CS:GO ve PUGB Lite oyunlarını ultra ayarlarda oynadım şuana kadar hiç bir takılma donma mavi ekran olmadı. Normal masaüstü kullanımda da sorun olmadı. Bence bu tamamen sistemi oluşturan bileşenlerle alakalı diye düşünüyorum.

DDU ile kaldırdım, gittim en güncel sürücüyü kurdum olmadı. Kartta hiçbir şekilde OC yoktu tamamen geldiği gibi stok ayarlarda kullandım.

Mutlaka bir çözümü vardır. Youtube ya da forum üzerinden araştırma yaptın mı? Dediğim gibi profösyenellik istiyor bazı durumlarda. Ama çözümde bir o kadar basit oluyor. 1 kere bile wattman hatası almadım mesela. Ya da kart Boostlayınca kartın mimarisi o hızı desteklemiyor olabilir. (Malzeme kalitesi)
Diğer bir husus güç kaynağı belki yetersiz geliyordu. Yani aslında sebebi çok basit bir şeyde çıkabilir.

Akşamı beklemenizin sebebi nedir ? Bu indirimler kara cuma indirimi mi ?

DDU ile kaldırdım, gittim en güncel sürücüyü kurdum olmadı. Kartta hiçbir şekilde OC yoktu tamamen geldiği gibi stok ayarlarda kullandım.
Sürücüyü amd sitesinden mi indirdiniz yoksa kartın modelini yazıp kartın üreticisinin sitesinden mi indirdiniz ikisinide deneyin kart geri iade edilirse.

Dostum sorumu görmedin heralde ryzen5 1600 ile gtx 1660ti darboğaz yapar mı

Ben de rog strix 1660ti'li sistem toplucam da aklımda şu soru var ryzen 5 1600 ile darboğaz yapar mı
1600 ikinci revizyon ile 590 kullanıyorum. İşlemci kullanımı daha 35 sin üstüne hiç cıkmadı. 1660ti bi tık daha güçlü bir kat ama darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.

Rode NT USB mikrofon almayı düşünüyorum sizce indirime girer mi ?

Güç kaynağım 550W +80 Silver. 12V kanalından verdiği güç 528V. Yetmemesi imkansız. Kart tamamen stok ayarlarda çalıştı herhangi bir overclock söz konusu değil.
Dostum sorumu görmedin heralde ryzen5 1600 ile gtx 1660ti darboğaz yapar mı
Yapacağını hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…