ucanspagetticanavari Megapat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2014 #1 OEM Windows 8.1 Single Language 64 bit Türkçe - Oem - İşletim Sistemleri - Vatan Bilgisayar burada verilen bilgiler ne anlama geliyor? single language filan yazıyor bir de OEM bilgisayar ile verilir yazıyor bunlar ne anlama geliyor? (konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)
OEM Windows 8.1 Single Language 64 bit Türkçe - Oem - İşletim Sistemleri - Vatan Bilgisayar burada verilen bilgiler ne anlama geliyor? single language filan yazıyor bir de OEM bilgisayar ile verilir yazıyor bunlar ne anlama geliyor? (konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)
skartal Hectopat Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 136 Makaleler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2014 #2 Onu sadece yeni bir pc topladığında yada FreeDos sistem veya laptop aldığında satın alabilirsin. Eğer böyle bir durumun yoksa kutulu olan W8' i alabilirsin. Örn; Windows 8.1 32 bit/64 bit Tükçe - Kutulu - İşletim Sistemleri - Vatan Bilgisayar
Onu sadece yeni bir pc topladığında yada FreeDos sistem veya laptop aldığında satın alabilirsin. Eğer böyle bir durumun yoksa kutulu olan W8' i alabilirsin. Örn; Windows 8.1 32 bit/64 bit Tükçe - Kutulu - İşletim Sistemleri - Vatan Bilgisayar
ucanspagetticanavari Megapat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2014 #3 Vatan ın internet sitesi üzerinden 2 ay sonra sistem toplayacağım o zaman alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
skartal Hectopat Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 136 Makaleler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2014 #4 Evet.