Vatan Bilgisayar Ön sipariş PS5'i iptal edebilir mi?

Hadi inşallah hocam. İçime su serptiniz vallahi içim içimi yiyor sabahtan beri. Bir kulağım da istemsizce kapıda belki çalar da şu gariban sevinir biraz diye

Hayırlısıyla gelsin de. Size tavsiyem kargocunun önünde açın eğer eve kadar gelmesini bekleyeceksiniz. Ondan sonra kutuda ezik, çizik çarpık var mı yok mu diye bir bakın. ( Küçük eziklerden bahsetmiyorum). Bir de artık kutularda garanti etiketi olmuyor. O yüzden kutunun altına bakın orada garanti ibaresi yer alacaktır. Vatan garantisiz mal satmaz ama aklınızda olsun bir bakın 1sn'nizi alır

Valla hocam alacağım diye canım çıktı her yerini itina ile tarayacağım o kutunun o iş bende yeter ki gelsin

Digital sürüm hocam. Hazır indirim var iken oyun almaya çalışıyorum ama telefondan alamıyorum hata veriyor sürekli. İnşallah indirim bitmeden cihaz gelir bari.

PS App uygulamasından olmuyorsa normal internet üzerindeki PS Store'dan almaya çalışabilirsin hocam. Hiç olmadı makine gelince alırsın indirim zaten 9 Haziran'a kadar devam ediyor.

PS App uygulamasından olmuyorsa normal internet üzerindeki PS Store'dan almaya çalışabilirsin hocam. Hiç olmadı makine gelince alırsın indirim zaten 9 Haziran'a kadar devam ediyor.
Hiç bir şekilde olmadı hocam hepsini denedim. Mecbur cihazı bekleyeceğim. Teşekkürler verdiğiniz bilgilerden ötürü.

Büyük ihtimalle sizin parayı faizde döndürüyorlar şu anda. Çünkü PS5 sıkıntısı eskisi kadar yok. Koskoca Vatan Bilgisayar stok alabilir ve yollayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…