Vatan Bilgisayar onay süreci ne kadar sürer?

matrokor

Hectopat
Vatan'dan hazır sistem aldım 2 gündür "siparişiniz onay bekliyor" diyor. Daha bunun kargosu var kaç gün sürecek bu onay?

Ben parça parça aldım hepsi 1 gün sonra elime ulaştı , hazır sistem ki adı üstünde hazır sistem olduğu için bence ertesi gün eline ulaşması lazımdı , Tabi şöyle bir şey daha var
kargolar 600km üzeri mesafelere 2 gün süre veriyor ama bana gelen parçalardan 2 tanesi Antalya şube'den gelmesine nazaran söylediğim gibi 1 gün sonra tamamı elimde oldu
Açıkçası şaşırmadım değil

Genel olarak 3-5 iş gününde -ürünler tedarik aşamasında değilse- siparişinizi onaylayıp kargoya veriliyor. Kargo teslim süreci ise; kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişir. Gündemdeki olayları göz önünde bulundurursak o da en kötü 5 gün.

dostum valla bende ekran kartı aldım 3 gün siparişiniz hazırlanıyor gözüyordu aradım 4. gün verdiler kargoya 6. gün elime ulaştı ara aciliyetim var not düşün de o şekilde hızlandırabilirsin

Müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim 1 gün sonra hala siparişim onaylanmadı diye aradım hemen onayladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…