Vatan Bilgisayar onay süreci ne kadar sürer?

Ben parça parça aldım hepsi 1 gün sonra elime ulaştı , hazır sistem ki adı üstünde hazır sistem olduğu için bence ertesi gün eline ulaşması lazımdı , Tabi şöyle bir şey daha var
kargolar 600km üzeri mesafelere 2 gün süre veriyor ama bana gelen parçalardan 2 tanesi Antalya şube'den gelmesine nazaran söylediğim gibi 1 gün sonra tamamı elimde oldu
Açıkçası şaşırmadım değil

Genel olarak 3-5 iş gününde -ürünler tedarik aşamasında değilse- siparişinizi onaylayıp kargoya veriliyor. Kargo teslim süreci ise; kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişir. Gündemdeki olayları göz önünde bulundurursak o da en kötü 5 gün.

dostum valla bende ekran kartı aldım 3 gün siparişiniz hazırlanıyor gözüyordu aradım 4. gün verdiler kargoya 6. gün elime ulaştı ara aciliyetim var not düşün de o şekilde hızlandırabilirsin

Müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim 1 gün sonra hala siparişim onaylanmadı diye aradım hemen onayladılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı