Bu aralar herkes oyun konsolu sipariş ediyor. Çalıştığım firmadan biliyorum. Bu korona virüsü muhabbetinden sonra piyasa öyle bir patladı ki ikinci el 800 TL'ye sattığımız PS3'ü 1300 liraya satıyoruz. Ve buna rağmen alıcı var. (Geliş fiyatı da ciddi bir şekilde yükseldi.)
Biz de bu durumayız. Ayıp değil mi neden öyle yapıyorsunuz diye soracak olursan maalesef fırsatçıların yaptığı zamlardan tüm firmalar etkilenir. (Alış fiyatının artması sonucu ortaya çıkan durum.)
Bana daha 6 ay önce hediye edilmişti. Bende kız arkadaşıma ödünç verdim ve onda kaldı.
SuperSlim modeli ve 500 GB. Şu an istesem 1600 TL'ye kadar alıcı var. Geçen ay satsam 900 lira civarı para almayı düşünüyordum.
Bana daha 6 ay önce hediye edilmişti. Bende kız arkadaşıma ödünç verdim ve onda kaldı.
SuperSlim modeli ve 500 GB. Şu an istesem 1600 TL'ye kadar alıcı var. Geçen ay satsam 900 lira civarı para almayı düşünüyordum.
Koronadan değil can sıkıntısıdan ölürken piyasada cihaz bulamayanlar veriyor hocam. Blöf yapmıyorum cidden alıcı çıkıyor. Arkadaşımız olan F5 Bilgisayar 2 bin liradan makine satıyorlar. Ne zaman kendilerini arasam kargo telaşından cevap veremiyorlar.