Vatan Bilgisayar para iadesi sorunu

Majestic(Osman)

Hectopat
Daha fazla  
Powercolor markalı r9 280x ekran kartı ses problemi olduğu için Vatan Bilgisayara götürüp verdim. 20 iş günü doldu. Sonrasında para iadesi seçim hakkım vardı onu kullandım. 10 gün içerisinde hesabıma paranın yatacağı söylendi. 03.11.2014 yani bu ayın üçünde paranın tarafıma ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için site üzeriden mesaj attığımda 03.11.2014 tarihinden itibaren ücret iadenizin gerçekleşebilmesi için bankanıza bildirim yapılmıştır. Bu mesajda olayı tam anlayamadım. Her gün de hesabımı kontrol ediyorum ve paranın yatırılmadığını görüyorum. Bankadan benim hesabıma yansıma süresi 4 iş günü ve bugün 4.iş günü halen tık yok. Bankama sorunla ilgili mesaj attım onlar da bana ulaştı. Daha sonra adam diyor böyle bir ödeme gerçekleşmemiş. Ne yapmalıyım beyler olayı anlamadım. Biri diyor parayı yatırdık biri diyor yatırılmadı. Banka diyor yatırmışlarsa yatırdıklarına dair belge isteyin dediler. Benim gibi vatandan ürün alıp da benzer durumu yaşayan ya da bilen birisi varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…