Drloopus Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #11 Kutalmış METE dedi: DDR4 toplamanız daha iyi olur. Yeni konu açarsanız bununla ilgili yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Abi butcem yetmiyor teknopatin 1500 luk sistemini topluyorum sadece ramda takılı kaldım diğer ramdan ne farkı var bunun ve kullanılır mı konu actm yardm eden yok
Kutalmış METE dedi: DDR4 toplamanız daha iyi olur. Yeni konu açarsanız bununla ilgili yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Abi butcem yetmiyor teknopatin 1500 luk sistemini topluyorum sadece ramda takılı kaldım diğer ramdan ne farkı var bunun ve kullanılır mı konu actm yardm eden yok
K KudurtanPC Hectopat Katılım 27 Haziran 2013 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #12 Tamam teşekkür ederim dostum yardımın için konu kilitlenebilir iyi forumlar.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 16 31 Mart 2016 #13 @KudurtanPC arkadaşım aldığın SSD ile anakart uyumlu. İstersen değiştirmeden kullanabilirsin sıkıntı olmaz ben laptop da aynı SSD'yi kullanıyorum.
@KudurtanPC arkadaşım aldığın SSD ile anakart uyumlu. İstersen değiştirmeden kullanabilirsin sıkıntı olmaz ben laptop da aynı SSD'yi kullanıyorum.