Ardagwzel Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Merhaba, ben Excalibur G870 modelini kullanıyorum ve RDR2 oynamak için ek SSD almam lazım. Bilgisayarda bildiğim kadarıyla ek yer var. Vatandan aldım, bilgisayarı götürsem takılır mı?
Merhaba, ben Excalibur G870 modelini kullanıyorum ve RDR2 oynamak için ek SSD almam lazım. Bilgisayarda bildiğim kadarıyla ek yer var. Vatandan aldım, bilgisayarı götürsem takılır mı?
PridefulCow Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 Arkadaşımın Vatan Bilgisayar'dan aldığı laptopa M.2 taktırmak için götürmüştü vatan takmamıştı. Her şube aynı mı bilemem.
Arkadaşımın Vatan Bilgisayar'dan aldığı laptopa M.2 taktırmak için götürmüştü vatan takmamıştı. Her şube aynı mı bilemem.
RyenJuo Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 314 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 SSD'yi evde kendin de takabilirsin. Youtube üzerinden öğretici videolara bakarak yapabilirsin.