Vatan Bilgisayar Parçalar Farklı Şubelerde Nasıl Toplatırım ?

Berkin35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat üyeleri, ben 3 hafta sonra bir bilgisayar topluyacağım. Ancak Vatan bilgisayar'da 4-5 tane OEM ürünüm izmir'in farklı bir yerinde ben bunu kendim toplamıyacağım arızalı falan olur kullanıcı hatası olmamasından dolayı herşeyi Vatan bilgisayar sorumluluğunda tutmak istiyorum. Bu parçaları tek tek mağaza mağaza dolaşıp alıp vatan bilgisayarın bir şubesine götürsem ve fatura ile toplattırabilir miyim ?
Başka bir çözüm yolu var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar toplama sürecini anlatayım size. Vatan'a gidiyorsunuz oradaki OEM bölümünden sorumlu adam size bütçeniz ne kadarsa o kadarlık iyi bir sistem topluyor eğer siz daha önce hazırlamışsanız veriyorsunuz onlar parçaları topluyor en geç 3-4 saat içerisinde size hazırlayıp veriyorlar. Yani anlayacağınız aynı gün içinde teslim alıyorsunuz.

Anladım başlarında durabiliriz o zaman. Sonuçta Technopat ile bir sürü bilgi edindik. Yanlış bir şey olursa müdahale ederiz.

Anladım başlarında durabiliriz o zaman. Sonuçta Technopat ile bir sürü bilgi edindik. Yanlış bir şey olursa müdahale ederiz.
Yanlış bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Özel olarak bilgili insanlar alıyorlar oraya. Montaj yaparken size izletirler mi bilmiyorum özel yerlerinde bir kaç kişi birleştiriyor çünkü. Ama montaj tamamlandıktan sonra kontrol ediyorlar bilgisayarı ekranlarına bağlayıp oradan bakabilirsiniz. Sistemde normal olmayan bir şey olursa da buraya yazarsınız biz bakarız çaresine.

Mesafeye göre kargo süresi değişir. İzmir'in farklı yerlerinden demişsiniz. Sizde İzmir'de oturuyorsanız kısa sürede ğarçalar gelir ve sistem toplanır.
Anladım o zaman.
Bu kadar bilgi edindiyseniz kendi bilgisayarınızı kendiniz toplayın derim. Montajın keyfi başkadır.
Evet ancak bana güvenen yok evde yani bende bi yönden kendime güvenmiyorum yanlışıkla bir parçayı kessem kırsam kullanıcı hatası falan olur diye baya bi korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…