R RAEE Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek LOJİSTİK-BİLGİSAYAR DONANIMCISI 20 Haziran 2019 #11 Jackie Paul dedi: Ben daha önce yaptırdım, bilgisayarı güzelce temizlediler ve termal macunu yenilediler. 80TL para aldılar ama... Genişletmek için tıkla... Umarım sallamamışınızdır. Çünkü Vatan servis ücreti almaz, daha geçen bilgisayarımı temizlettim oraya. 1TL bile vermedim.
Jackie Paul dedi: Ben daha önce yaptırdım, bilgisayarı güzelce temizlediler ve termal macunu yenilediler. 80TL para aldılar ama... Genişletmek için tıkla... Umarım sallamamışınızdır. Çünkü Vatan servis ücreti almaz, daha geçen bilgisayarımı temizlettim oraya. 1TL bile vermedim.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Haziran 2019 #12 Tahminimce ''Para'' karşılığında yaparlar. Ama buna hiç gerek yok kendiniz yapabilirsiniz.
Jackie Paul Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #13 RAEE dedi: Umarım sallamamışınızdır. Çünkü Vatan servis ücreti almaz, daha geçen bilgisayarımı temizlettim oraya. 1TL bile vermedim. Genişletmek için tıkla... Aldılar valla.
RAEE dedi: Umarım sallamamışınızdır. Çünkü Vatan servis ücreti almaz, daha geçen bilgisayarımı temizlettim oraya. 1TL bile vermedim. Genişletmek için tıkla... Aldılar valla.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 21 Haziran 2019 #14 Ben yıkama yağlamacıya gidip kompressörlü havayla bir güzel temizliyorum yılda 2 defa. Bununla beraber işlemcinin termal macununu da tazeliyorum.
Ben yıkama yağlamacıya gidip kompressörlü havayla bir güzel temizliyorum yılda 2 defa. Bununla beraber işlemcinin termal macununu da tazeliyorum.