Vatan Bilgisayar PC toplama

Quardratum

Hectopat
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Oyun odaklı ve okuduğum bölüm(mimarlık) açısından PC toplamayı düşünüyorum. Vatan Bilgisayar'da indirim var. Ben bir sistem oluşturdum. Ekran kartını Sapphire RX 590 Nitro+ SE yapmalı mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• asdfasd.png
    24,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
bende normalde zotac gtx 1660 alacaktım arkadaş rx590 s.e son güncelleme almış şekilde youtube video izletti aynı performans veriyor az da olsa iyiydi ve süper olana da 7 fps gerisindeydi oyunlarda amd bir güncellemeyle böyle yükseltiyorsa nvidia da yapması lazım.

Hocam Asus Strix 580 ile MSI Ventus kartın fps değerleri ne kadar farkeder ortalama ?
Daha kaliteli mause ve kulaklık için bu hamleyi yapabilirim çünkü.

rx 580 ile gtx 1660 karşılaştıracaksan msi ventus gtx 1660 daha iyidir ikisi arasında gtx 1660 rakibi rx 590

rx 580 ile gtx 1660 karşılaştıracaksan msi ventus gtx 1660 daha iyidir ikisi arasında gtx 1660 rakibi rx 590
Aralarında 300-350 lira gibi bir fark var. Rx 580 ve MSI Ventus 1660 ile o farka ekipman almayı düşünüyorum. Ayrıca sizce daha çok indirim olur mu ? Beklemeli miyim?

bilemez sin indirip olup olmayacağını ben bugün vatandan aldım itopya vatan teknobiyotik bu hafta yaptı incehesap amazon (belki sinerji) trendyol bunlar 25-26 sından sonra başlatacak indirimleri ama iyi mi olur kötü mü bilemem
sana kalmış hangisini alacağın paran ve gönlün neye yetiyorsa onu al kendini zorlama bende 1660ti istiyordum param rx590 yetti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…