Orada yazan fiyat neyse odur. Fakat size tavsiyem bu fiyata PC toplayınız ya da biraz bekleyiniz ki konsollarda sorun var mı yok mu görelim, beklerken de paranızı dövize dönüştürmeyin unutmayın malum durumlar...PS5 için 9000 TL biriktirmiştim. 8300 olduğunu görünce almaya karar verdim. Vatan'dan ön sipariş versem 8300'ü direkt benden kesecek diye biliyorum. Ek ücret alıyorlar mı? İlk defa ön sipariş vereceğim, emin olamıyorum.
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Ayrıca ödeme ekranında ekstra bir maliyet belirirse yansıtacaktır.PS5 için 9000 TL biriktirmiştim. 8300 olduğunu görünce almaya karar verdim. Vatan'dan ön sipariş versem 8300'ü direkt benden kesecek diye biliyorum. Ek ücret alıyorlar mı? İlk defa ön sipariş vereceğim, emin olamıyorum.
Artık konu dışı öneri vermekten sıkılmadınız mı? Adam PS5 için demiş PC toplamak istese onunla ilgili konu açar.Orada yazan fiyat neyse odur. Fakat size tavsiyem bu fiyata PC toplayınız ya da biraz bekleyiniz ki konsollarda sorun var mı yok mu görelim, beklerken de paranızı dövize dönüştürmeyin unutmayın malum durumlar...
Hocam 9000 liraya toplanan PC, PS6 çıkana kadar güncelliğini koruyamaz. PS4 parasına toplanan PC, şuan AAA oyunlarda high ayarlarda 1080p 60fps veremiyor. Ki PS5'te de öyle ahım şahım hata, bozukluk olmayacaktır.Orada yazan fiyat neyse odur. Fakat size tavsiyem bu fiyata PC toplayınız ya da biraz bekleyiniz ki konsollarda sorun var mı yok mu görelim, beklerken de paranızı dövize dönüştürmeyin unutmayın malum durumlar...
Konu dışı öneri diyorsun ama devamını okumuyorsun. Nedir bu agresif tavrın? Benimle bir alıp veremediğin falan mı var? Ek olarak sen benim kaç kere bu tür öneri yaptığımı gördün?Artık konu dışı öneri vermekten sıkılmadınız mı? Adam PS5 için demiş PC toplamak istese onunla ilgili konu açar.
Hocam PS4 oyunları yüksek ayarlarda açmıyor kiHocam 9000 liraya toplanan PC, PS6 çıkana kadar güncelliğini koruyamaz. PS4 parasına toplanan PC, şuan AAA oyunlarda high ayarlarda 1080p 60fps veremiyor. Ki PS5'te de öyle ahım şahım hata, bozukluk olmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.