Vatan Bilgisayar RX 6700XT sistem nasıl?

Reis bütceni söyle vatandan PC almak kazık yemekle aynı şey bu sistemin bir altini almanizi oneririm sadece RX6600 değişik ve 12K TL butcenizi zorlamaz yaninda 1440p montior oneririm.

Hocam sistem güzel fakat benim arkadaşımda ada Sapphire ekran kartı vardı ve bir süre sonra mavi ekran yemeye başaladı sürekli satıp NVIDIA aldı düzeldi.

Amacım NVIDIA'ya yöneltmek değil sadece uyarmak istedim tabii ki bütün kartları böyle olmayabilir.

Pahalı bence.
Bu fiyatlar ne ara buraya geldi.
40 gün önce imzadaki sistemç topladım.
Kasa hariç herşeyi sıfırdan aldım 15 bin TL idi.
Ekran kartı hariç diğer her şey daha iyi bu sisteme göre. Bu ne?

Çöp, bütçe nedir?

Stok yok ki o sistemde. Ekran kartı iyi 1080p katili, 2K Kartı. Ayrıyeten o fiyata daha iyi sistem alınabilir.

Çöp, bütçe nedir?

Bütçem 25 bin.

Reis bütceni söyle vatandan PC almak kazık yemekle aynı şey bu sistemin bir altini almanizi oneririm sadece RX6600 değişik ve 12K TL butcenizi zorlamaz yaninda 1440p montior oneririm.

Bütçem 25 bin.

Çöp, bütçe nedir?

MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu nasıl peki?

Şu kısımda 6700XT olarak gözüküyor ama başlıkta ve sistem özelliklerinde 6700 yazıyor

PSU da rezaletin ötesinde bir PSU. Sistem asla alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…