Vatan Bilgisayar Ryzen 3 3100 + GTX 1660 Sistem

wngdavngr

Hectopat
Merhabalar herkese. Bugün Vatan Bilgisayar'dan bir sistem satın aldım. Sistemin içeriği şöyle:

-MSI GeForce GTX 1660 Armor 6G OC 6 GB GDDR5 192Bit
-AMD Ryzen 3 3100
-MSI A320M-A Pro DDR4 3200MHz(OC)
-Kingston 8 GB HyperX Fury 3000MHz
-WD Blue 3, 5" 1TB
-Crucial BX500 240GB (Okuma 540 MB / Yazma 500 MB
-Xigmatek X-Calibre 500W 80+
-Zalman S4 Plus

Link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden link atmak istemedim, bu sisteme 5170TL verdim, üstüne bir de 8 GB RAM daha takmayı düşünüyorum en kısa zamanda. Elden alma gibi bir zorunluluğum vardı, internetten sipariş veremiyorum şimdilik. Sizce bunu yapmakla hata etmiş olabilir miyim? Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar herkese. Bugün Vatan Bilgisayar'dan bir sistem satın aldım. Sistemin içeriği şöyle:

-MSI GeForce GTX 1660 Armor 6G OC 6 GB GDDR5 192Bit
-AMD Ryzen 3 3100
-Kingston 8 GB HyperX Fury 3000MHz
-WD Blue 3, 5" 1TB
-Crucial BX500 240GB (Okuma 540 MB / Yazma 500 MB
-Zalman S4 Plus

Link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden link atmak istemedim, bu sisteme 5170TL verdim, üstüne bir de 8 GB RAM daha takmayı düşünüyorum en kısa zamanda. Elden alma gibi bir zorunluluğum vardı, internetten sipariş veremiyorum şimdilik. Sizce bunu yapmakla hata etmiş olabilir miyim? Teşekkürler şimdiden.
Hayırlı olsun denilebilir şu anda sadece.

-MSI GeForce GTX 1660 Armor 6G OC 6 GB GDDR5 192Bit.
-AMD Ryzen 3 3100.
-Kingston 8 GB HyperX Fury 3000MHz.
-WD Blue 3, 5" 1TB.
-Crucial BX500 240GB (okuma 540 MB / yazma 500 MB.
-Zalman S4 Plus.

Her gün aynı şeyleri görmekten bıktım cidden.
Daha dün aynı konu açıldı.
Aldıktan sonra neden soruyorsun ki?
Ne değişecek yani?
Kötü desek ne değişecek, mukemmel desek ne değişecek?

Dediğim gibi elden alma zorunluluğum vardı. İnternette çeşitli sitelerde daha uyguna daha iyi sistemler olduğunu biliyordum. Yani 200 - 300TL daha verip hem sorun olduğunda muhatabım olması hem de önceden sıkça alışveriş yaptığım bir yer olduğu için önceden bir güvenimin oluşmuş olması buna itti beni biraz. Malum biliyorsunuz piyasa her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Çok mu büyük bir hata oldu diye düşünüyorsunuz? Çok zorlamayacağım sistemi dolayısıyla kardeşimi de bir süre idare etmesini istiyorum. Tek beklentim bu yani.
Her gün aynı şeyleri görmekten bıktım cidden.
Daha dün aynı konu açıldı.
Aldıktan sonra neden soruyorsun ki?
Ne değişecek yani?
Kötü desek ne değişecek, mukemmel desek ne değişecek?
Cevap yazmak gibi bir zorunluluğunun olmadığını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı