O OceanWave Ziyaretçi 7 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar Vatan Bilgisayar senet yapıyor mu? Kredi kartı lazım oldu fakat yaşım 17 olduğu için kredi kartı alamıyorum sanırım. Evde kimsede yok. Senet ile alabiliyor muyuz?
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar senet yapıyor mu? Kredi kartı lazım oldu fakat yaşım 17 olduğu için kredi kartı alamıyorum sanırım. Evde kimsede yok. Senet ile alabiliyor muyuz?
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 7 Kasım 2014 #2 Vatanda öyle bir seçenek yok.
O OceanWave Ziyaretçi 7 Kasım 2014 #3 Peki nasıl alabilirim? Kredi kartı falan alabiliyor muyum ben? 17 yaşındayım. Çok miktar değil 500 TL. @Oğuzhan Yıldırım
Peki nasıl alabilirim? Kredi kartı falan alabiliyor muyum ben? 17 yaşındayım. Çok miktar değil 500 TL. @Oğuzhan Yıldırım
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 7 Kasım 2014 #4 18 yaşını doldurduğun zaman öğrenci kredi kartı alabilirsin normalde limit 500 TL'dir heryerde. İş bankasında 1000 TL olabiliyor. Şuan için nakit dışında bir seçenek yok senin için.
18 yaşını doldurduğun zaman öğrenci kredi kartı alabilirsin normalde limit 500 TL'dir heryerde. İş bankasında 1000 TL olabiliyor. Şuan için nakit dışında bir seçenek yok senin için.