Vatan Bilgisayar servis işlemleri kaç gün sürer?

Sarioqlu

Femtopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan sistem topladım. Ekran kartı 24 gün sonra arızalandı. İade talebinde bulundum. ASUS'a gidip onlar karar vereceklermiş dediler. İade ederler mi ederlerse bu işlemler ne kadar sürer? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kere Vatan üzerinden anakart gönderdim ASUS’a. Genelde gönderdiğim günden iki hafta geçtikten sonraki ilk iş günlerinde cevap gelmişti. Zaten bu da aşağı yukarı 10-12 iş günü yapıyor, servis sayfasında 14 iş günü içerisinde yazıyor.
Peki teşekkürler
Sen de 15 ben diyeyim 30.

Şaka bir yana ortalama 20-25 gün de veriyorlar.
O kadar sürer mi peki sence 24 gün kullanılmış arızalanan karta para iade ederler mi

Peki teşekkürler.

O kadar sürer mi peki sence 24 gün kullanılmış arızalanan karta para iade ederler mi?
ASUS, deneyimlediğim kadarıyla, gerektiği durumda para iadesi yapmaktan kaçınmıyor. Yalnız bana Vatan Bilgisayar çek olarak iade etmişti, direkt nakit olarak alabiliyor musunuz onu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı