Vatan Bilgisayar servis rezilliği

Muhammed irfan

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 27 Kasım 2020 Black Friday'da Vatan'dan sistem topladım. Bilgisayar geldiğinden beri oyunlarda karelenme yapıyordu. 10 gün önce servise verdim. İşlemci ve ekran kartında sıkıntı olduğu ortaya çıktı. Ekran kartında değişim isterken iade mesajı geldi. Ben iade istemiyorum ama. Ürünü Hatay'daki mağazalarından aldım. Ama şu an Bursa'dayım. Ekran kartım MSI RX 5600XT Gaming X modeli. Ben 3300 TL'ye aldım. Ama şu an hem stok yok. Hemde 5000 TL. Mağazaya gitsem o seviyede bir ekran kartı verirler mi? Veya 1 üst modelini. Vermezlerse tüketici hakem heyetine başvursam zorunda olurlar mı?7.sınıfım. Yukarıdakileri babam yapacak. Babam adına konuştum kusura bakmayın. Bilgisayar sayesinde yaptığım stresle hem yüz felci geçirdim. Hem de midemde ciddi yaralar oluşmuş. Ben salmıyorum çünkü gittiğimiz doktorlara durumu anlattık. Hepsi stres 1.şüpheli dediler anlatınca durumu sonucu buldular. Sizce 1 üst modelini veya 1 alt modelini verirler mi? Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Yakında Xbox One S gamepadde alacağım. Öyle bir gamepade sahip olup ekran kartı stoklarını beklemek üzer. Seneye LGS'ye gireceğim için bekleyemem maalesef.

Kardeşim tüketici hakem heyetine kesinlikle başvurun sana da şifa diliyorum umarım kısa sürede sağlığına geri kavuşursun hepimiz bu fiyatlardan şikayetçiğiz tavsiyem hakem heyetine başvurmanız.

Stokta yoksa para iadesi yapıyorlar genelde. Tüketici hakem heyetinin bir şey yapacağını sanmıyorum ortada yasak bir şey yok. Adamın elinde kart yok daha doğrusu piyasada kart yok. GT710 ve RX 6900 XT dışında kart kalmadı piyasada.

Dostum ilk başta sitres olma en kötü para iadesi yapacaklar mağazaya gidince yüksek ihtimalle ya aynısı ya da düşük model verip para açığını size verecekler.

Normal zamanda iade vermediler diye burada kızıyor olurdunuz. Bence bu kadar stres yapmaya gerek yok paranı veriyorlar bekle biraz gene alırsın. Her şey kanunlara uygun hakem heyeti falan hikaye.
Kendini üzme kardeşim dünya Mali elbet istediğini alırsın yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…