Selamlar, pandemi süreci içerisinde Vatan Bilgisayar servisi çalışıyor mu? Logitech G231 kulaklığımda temassızlık sorunu var kablodan dolayı sol taraf çalışmıyor, yarın götürsem kabul ederler mi?
Daha önce aynı kulaklığımın sağ tarafı kırılmıştı kulağın bir tık üst tarafından 40 gün sonra verdiler, penta teknoloji garantili idi, vakitinde ya da parasında değilim yeterki yarın götürdüğümde servise versinler.Benim kulaklığın kablosu kopmuştu parasını verdik tam hatırlamıyorum ama 20 gün olmadan veriyorlar.
Daha önce aynı kulaklığımın sağ tarafı kırılmıştı kulağın bir tık üst tarafından 40 gün sonra verdiler, penta teknoloji garantili idi, vakitinde ya da parasında değilim yeter ki yarın götürdüğümde servise versinler.
Acıbadem.Nerede oturuyorsun ?
Acıbadem.
Ümraniye şubesine göndereceğim, büyük bir ihtimal 20-30 gün beklerim.Vatan ürünü aldıktan sonra servise gönderiyor eğer uzaktaysa sürede uzar ama kadıköy'de oturuyorsunuz daha kısa sürer diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.