Vatan Bilgisayar servisi çalışıyor mu?

Cano8711

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, pandemi süreci içerisinde Vatan Bilgisayar servisi çalışıyor mu? Logitech G231 kulaklığımda temassızlık sorunu var kablodan dolayı sol taraf çalışmıyor, yarın götürsem kabul ederler mi?

Selamlar, pandemi süreci içerisinde Vatan Bilgisayar servisi çalışıyor mu? Logitech G231 kulaklığımda temassızlık sorunu var kablodan dolayı sol taraf çalışmıyor, yarın götürsem kabul ederler mi?

Benim kulaklığın kablosu kopmuştu parasını verdik tam hatırlamıyorum ama 20 gün olmadan veriyorlar.

Servis'ten kastınız Müşteri Hizmetleri ise evet çalışıyor. Ürünü servise göndermek istiyorsanız herhangi bir Vatan Bilgisayar şubesine götürebilirsiniz. 20 gün olan yasal servis süresi sınırı 30 güne çıkarıldı bilginiz olsun.

Benim kulaklığın kablosu kopmuştu parasını verdik tam hatırlamıyorum ama 20 gün olmadan veriyorlar.
Daha önce aynı kulaklığımın sağ tarafı kırılmıştı kulağın bir tık üst tarafından 40 gün sonra verdiler, penta teknoloji garantili idi, vakitinde ya da parasında değilim yeterki yarın götürdüğümde servise versinler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı