Vatan Bilgisayar servisi HDD'yi sıfırlar mı?

falcon3535

Hectopat
Yaklaşık 6 ay önce aldığım hazır sistem bugün herhalde anakart yanması sebebi ile açılıp kapandı, açılıp kapandı üst üste. Vatan'a götürdüm, garantisiyle faturasıyla kabul ettiler ve yüksek ihtimal sorun anakartta. Acaba harddiske format atarlar mi? Bana ait çok fazla veri var ve silinmesini istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mutlaka böyle şeyleri düşünüp hareket etmişlerdir öyle bir şey olursa bilgilendirirler kafalarına göre bilgilerini silemezler

Merhaba, aynı sorundan ben de servise yolladım sorunum anakarttaydı ve ne öncesinde ne sonrasında benden onay alınmadan tüm verilerim sıfırlanmış bunu avukatımla görüştüğümde tazmin hak talebinde bulunabileceğimi söylediler ama yine de bilmek istiyorum bu yasal mı mesela kendi bilgisayarcım ile görüştüğümde servisler öncesinse sizden sıfırlanabileceğine dair onay imzası alırlar dedi benden herhangi bir onay almadılar ne yapmalıyım? Bu haksızlık bir sürü evrak gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…