Vatan Bilgisayar Sipariş Teyiti

Müşteri hizmetlerini ara küfret, faks mı kalmış, mantığı neymiş, hangi devirde yaşıyorlarmış bi sor bize de söyle.

Hangi devirde yaşıyoruz ? Böyle Hizmet mi olur ? Kredi kartının numarsını veririm olur biter bu kadardır bu işler.

Fax'a gerek yok. Kartın ön yüzünü ve kimliğin arkalı önlü fotoğrafını okunaklı ​bir şekilde çek. Sonra sana gelen e-postada bir e-posta adresi var. O adrese gönder.

Ben böyle yapmıştım.

Bana gelen e-mailde ya fax ya da mail atmamı istediler nüfus cüzdanı fotokopsini ve kartın ön yüzünün fotokopisini. Nedeni de fatura kart sahibinin üzerine olmadığı içinmiş. 1 gün sonra fatura bilgisine yazdığım numarayı aradılar. Meğersem 444 56 56 numarasından da yapılıyormuş. bana gelen mailde bahsedilmedi bu. neyse aradık o numarayı , sipariş no felan istediler. öyle teyit ettik. sorun kalmadı eğer biri de böyle bir sorun yaşarsa vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerini arasın bu numaradan 444 56 56 sonra 3 ü tuşlayın 2dk bekletip yetkili birine bağlıyorlar ordan teyit edebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…