Vatan Bilgisayar siparişi iki haftadır kargoya verilmedi

SaaLuud

Hectopat
Merhaba

Vatan Bilgisayar'dan Kasım indirimlerinden televizyon almıştım. 15 gün geçti ama kargoya teslim edilmedi. Her gün neredeyse yarın kargoya verilecek denildi. Daha sonra Bursa Nilüfer mağazası ile alakalı sorun oldu, ulaşamıyoruz dediler. Mağazadan dönüş bekliyoruz ama dönmemiş dediler. Bursa Nilüfer mağazasını aradım. Sizin kargonuz sipariş verdiğiniz günün ertesi günü hazırlanmış faturalandırılmış ve Vatan Bilgisayar'ın kargo yönlendirmesi bekleniyor dediler. O taraf ile görüşün denildi. Bunu da söyledim. Yine tamam ilgileniyoruz dediler ama bunun da üstünden 5 iş günü geçti.

Ben daha ne yapayım arkadaşlar, tavsiyesi olan var mı? Şikayet var tarafına şikayet açtım. Firmanın umrunda bile değil. Sitede 3-4 gün içinde kargoya teslim edilir yazıyor. Resmen bizi mağdur ediyorlar. Evde kullandığım televizyon bozuldu. Televizyonum yok. 15 gündür firmanın keyfini bekliyoruz. Daha da çok bekleyeceğiz gibi duruyor. Benzer süreci yaşayan ve hızlandırma için önerisi olan var mı? Siparişi de iptal etmek istemiyorum. Arada inanın 1-2 bin TL falan fark olsa hemen sipariş edeceğim. O derece sinirlendim ama ürünü indirimden 8 bin TL gibi bir uygunluğa aldım. Ürün elimizde de yok demiyorlar. Paketlenmiş ve hazırmış ama çıkışını yapmıyorlar.

Benim de 6 gün oldu. RAM siparişi vermiştim hâlâ kargoya verilmedi. Dün vatan mağazasına uğradım durumu izah ettim. Tüm Türkiye geneli kargo şirketlerinde sorun yaşadıklarını ve bugün kargoya verileceğini söylediler ama hâlâ aynı durum. Mağazadan teslim şeklinde siparişi değiştirsem alabilir miyim diye sordum stokta istediğim RAM sadece 3 tane var diye veremeyiz dediler. En az 5 tane varsa mağazadan teslim alabilirmişiz. Velhasıl ya iptal edeceksin gidip mağazadan alacaksın ya da mecbur kargo bekleyeceksin dediler. Şaka gibi. Ben indirimli aldım şimdi zamlandı 6 günde. Şimdi iptal edersem aynı fiyattan verecekler mi? Tabii ki de hayır. Kısaca mağdur etmek için bütün yollara gidiyorlar. İnsan gibi ürün altına şu kadar süre kargoya verilemez sorun var dense sipariş vermezdim. Vatan güvencesi altında olalım dedik bin pişman ettiler. Sana da geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Bugün çıkış yapılacak mağazayı tekrar iptal için aradım. Paketiniz hazır ve çıkış biriminde iptal edemezsiniz, biz müdahil olamayız dediler. Vatan internet sitesinden iletişim kuruyorum. En kısa sürede kargoya teslim edilecek lütfen bekleyiniz diyorlar. Resmen esir alındık. Bana da 16 gün boyunca yarın kargoya verilecek dediler ama vermediler. 46.000₺ televizyon aldık. Şu an bunun fiyatı 53.000₺ ve buna rağmen iptal etmeyi bile göze almıştım. O derece sinirliyim. Hem teslimatta mağduriyet yaratıyorlar. Hem de Kasım indirimlerinden ben bunu yakın fiyatlara alabileceğim yerler varken Vatan Bilgisayarı tercih etmişim, şu an fiyatlar arasında en az 7.000₺ fark var. Her türlü mağdur durumdayız.

Sistem bozuk şikayet etsek aylarca uğraştırırlar. Haklı olsak bile kaybettiğimiz zaman olacak. Kısaca yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal. Tekrar tekrar geçmiş olsun umarım en kısa sürede elinize ulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…