Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Merhaba. Vatandan aldığım sistem şu an montaj aşamasındaymış. Ne zaman alırım dediğimde haber vereceğiz dediler. Bu montaj ne kadar sürer?
Merhaba. Vatandan aldığım sistem şu an montaj aşamasındaymış. Ne zaman alırım dediğimde haber vereceğiz dediler. Bu montaj ne kadar sürer?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Mağaza yoğunluğuna göre değişir hocam o. 1 saati de bulur 1 günü de.
A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.152 Çözümler 2 9 Şubat 2024 #3 Silinen üye dedi: Merhaba. Vatandan aldığım sistem şu an montaj aşamasındaymış. Ne zaman alırım dediğimde haber vereceğiz dediler. Bu montaj ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Mhnin yoğunluğuna bağlı. Genelde mh topluyor pcleri ya da OEM bölümündekiler. Yoğunluğa göre gün içi ya da 1 gün gecikmeli teslim ediliyor.
Silinen üye dedi: Merhaba. Vatandan aldığım sistem şu an montaj aşamasındaymış. Ne zaman alırım dediğimde haber vereceğiz dediler. Bu montaj ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Mhnin yoğunluğuna bağlı. Genelde mh topluyor pcleri ya da OEM bölümündekiler. Yoğunluğa göre gün içi ya da 1 gün gecikmeli teslim ediliyor.
E Emrebey49 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #4 Hocam benim sistemde şu anda montajda muhtemelen 5 gibi kargoya verilir diye düşünüyorum Haftaya ulaşır elimize inşallah
Hocam benim sistemde şu anda montajda muhtemelen 5 gibi kargoya verilir diye düşünüyorum Haftaya ulaşır elimize inşallah
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #5 Silinen üye dedi: Merhaba. Vatandan aldığım sistem şu an montaj aşamasındaymış. Ne zaman alırım dediğimde haber vereceğiz dediler. Bu montaj ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... 3-4 saat en az bende vatandan sistem almıştım 4 saate hazır olmuştu.
Silinen üye dedi: Merhaba. Vatandan aldığım sistem şu an montaj aşamasındaymış. Ne zaman alırım dediğimde haber vereceğiz dediler. Bu montaj ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... 3-4 saat en az bende vatandan sistem almıştım 4 saate hazır olmuştu.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #6 Emrebey49 dedi: Hocam benim sistemde şu anda montajda muhtemelen 5 gibi kargoya verilir diye düşünüyorum Haftaya ulaşır elimize inşallah Genişletmek için tıkla... Kargo değil.
Emrebey49 dedi: Hocam benim sistemde şu anda montajda muhtemelen 5 gibi kargoya verilir diye düşünüyorum Haftaya ulaşır elimize inşallah Genişletmek için tıkla... Kargo değil.