Vatan Bilgisayar Sistemlere Temizlik Yapıyor Mu?

KandıraFilozofu

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Bundan 1 sene önce Vatan'dan PC topladım. Kasayı neredeyse hiç açmadım ve toz kaplandı. Zaten bu kasayı bana çok överek verdiler ama hiç memnun değilim belirteyim dedim. Neyse konuma gelecek olursam Vatan'a götürmem halinde temizlik ve termal macun değişimi yaparlar mı? Eğer yapmıyorlarsa Sivas'ta yaşayan kardeşlerimden teknik servis önerisi alabilirim. Şimdiden atacağınız mesajlar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji konusunda kimseye güvenmemek lazım. Yanlış anlaşılmasın kimseyi kötülemiyorum ama mal canın yongasıdır denir. Kimse bir başkasının malına kendi malı gibi davranmaz. Naçizane tavsiyem temizliği kendiniz yapın. Çok zor değil. Bilmiyorsanız bile öğrenerek kendinizi geliştirmiş olursunuz.

Zaten bu kasayı bana çok överek verdiler
Ürün satan herkes malını över. Vatan bilgisayar gibi yerlerden hazır sistem almak bana mantıklı gelmiyor. Technopat gibi aileler bu işler için vefa grubudur. Her daim yardımcı oluruz.

Yapmazlar,bu arada geçmiş olsun Vatan'dan PC almışsınız.
Teşekkürler kardeşim Hediye kuponu olmasa karşısından bile geçmezdim merak etme
Sistem hazır değil kendim topladım yukarıda da belirttiğim gibi indirim kuponum vardı ve o zamanlar ekran kartı diğer internet sitelerinden daha ucuzdu Vatan'da.Ama yine de mağdur ettiler sağolsunlar.

Temizlemek kolay bir şey zaten balkonunuz varsa saç kurutma makinesinin soğuk yüzüyle her yerine üfletirseniz gayet temizlenir veya balkon vb açık alan yoksa elektrikli süpürge ile temizlenebilir. Diş fırcasıyla da ince yerler temizlenebilir.

Açıkcası temizlik kolay hallederim ama işlemci ve kartın macunu değişmek beni korkutuyor.Fanları küçük bir körüklü hava kompresörü edinerek temizlemeye karar verdim.Ama macun konusunda hala tereddütteyim.

Masaüstü PC'ler için ekran kartı macun değişimini pek önermem ama işlemci macununu yenileyebilirsiniz.

Aslında 2 side oldukça kolay ve eğlenceli sayılır. Ama tereddütünüz varsa yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…