Gittim KVK yetkili servisine telefonu almayi istediler bende yedekleme yapmadigim icin veremedim tabii ki. Bugün eve gidince eski telefonuma yedekleme yapacagim. Yarin gidip telefonu teslim edecegim ve para iadesi veya ürün fiyati kadar indirim yapilmasini talep edecegim yeni telefon icin. Ekranda pil gostergesi telefon sinyali VoLTE gibi yerlerde ustmenuye girince o simgelerin izleri kalmis yanik oluyor bu da, bir de gece karanlikta bir fotografi kontrol edince ekranda cizgiler olustu ve bunlar sadece fotografa ozel degil cizgiler ekranda belli oluyor ve fotografta noktalar gozukuyor cok hafif parlak sekilde ve ben bunu fark ettigimde ekrani hareket ettirmeye baslayinca onlar sabit kaldi. Yani herhangi bir fotografa ozel bir şey degil sonra olu piksel uygulamasi yukledim full isikta karanlikta siyah ekrana baktigimda ekranin yarisi farkli renk yarisi farkli ama siyah değildi ve siyah ekranda sag alttan isik aliyor gibi bir parlama vardi bunlar yeterli olur diyorum herhalde olmadi bunu satip ustune apra koyarak iPhone 13 alacağım.