Vatan Bilgisayar Stok Sorunu

Constantine

Kilopat
Değerli forumdaşlarım, Vatan Bilgisayar'da bir ekran kartı var almak istediğim ancak stokta yok görünüyor. Aşağıda ise stokta bulunduğu mağazalar yazıyor şimdi stokta var mı yok mu anlayamadım.

Stokta var çoğu ürün. İnternet üzerinde stokta yok diyor fakat ürünlerin altındaki mağazalarda var. Bizzat HD 7970 TOP modeli şu anda internette stokta yokken dün mağazada gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stokta yok ise hiçbir vatan mağazasında yok demektir. O stokta oldugu zaman bulunabilen mağazaları yazmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iki gün önce sordum. Bilmeden yorum yapıyormuşum. Ben bilmiyorum , Vatan da çalışan personel bilmiyor sen biliyorsun. İyi tamam.

- - - Güncellendi - - -

Stokta yok ise hiçbir vatan magazasında yok demektir. O stokta oldugu zaman bulunabilen magazaları yazmaktadır.
Kesinlikle katılmıyorum arkadaşım sana. Erdemli arkadaşın dediği gibi asıl. Bizzat Vatan çalışanına sordum.

Mağaza ve internette stok yok ise yok demektir. Şansınızı dener, ararsınız veya tezgahta sergilenmek amaçlı koyulmuş ürünlerden var ise alabilirsiniz.
Zamanında son 1 tane monitör kalmıştı ve o da açıktaydı. Ancak almadım ben, ama alabilirdim.
Mesela test amaçlı kullanılan işlemcinin, kullanıcının onayı doğrultusunda satılması gibi.

Eğer stok bilgileri belirli zaman aralıkları ile güncellenmez ise stok varken aslında yok, veya stokta yokken var gibi görebiliriz. Ama bu çok nadir olur.
En kötü ihtimalle başka ilden gelir. Ki Vatan çalışanları üşenmeyip günceller mi bilemem. Pek ilgilenmiyorlar galiba.

Şuanda İnternette M5A99 PRO Modeli Vatanın Sitesinde Yok Diye Gösteriyor , Ankara Batıken HiperStore'da Kutu Kutu Dizmişler En Az Tahminimce 7-8 Tane Var.1 Ay Önce Topladığım Bilgisayarın Parçaların Çoğu İnternette Yoktu HiperStore'da Sıfır Ürün Olarak Aldım. ( Herhangi Bir Gösterimde Olan Ürün Değil )

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı