Vatan bilgisayar taksit kampanyası

aslanilker

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben Galaxy note 3 almayı düşünüyorum elimde hali hazırda birikmiş az param var. Taksit olayı kaldırıldığı için vatan bilgisayar Odeobank ile anlaşma yaparak %0 faizle ihtiyaç kredisi veriyor diye duydum geri ödenecek miktarda da bir faiz almıyorlarmış. Tabi bankalara ne kadar güvenilir o bilinmez şimdi benim burada aklımı kurcalayan şey ben direk gidip başvursam dosya parası ve benzeri şeyler alınır mı ? Bu kampanyadan yararlanan birisi var mıdır bu forumda ?

Bu videoyu izlermisin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında çok sağlam bir video. Yani her geçen gün çıkan telefonların fiyatlarının yükselmesi ve taksit imkanının olmaması çok berbat bir durum.

Bence taksit olayını kaldırmaları bir açıdan iyi. Devlet Bahçeli'nin espiri konusu olan "püskevit" de düşündüğü şeyi düşünüyorum. Dar gelirli aile çocuğu da ister, aile 24 ay taksit ile alır. Çocuk taksit bitmeden çoktan yenisini istiyordur. :) işin içine nakit girince en azından o telefona gerçekten ihtiyacı olan alır. Bir de yılda en az bir telefon değiştiren ve milli geliri düşük milletiz. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı