M M4mibey Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Haziran'da Vatan'dan bir laptop almıştım. Hem fan temizliği hem de RAM ve SSD yükseltmesi yapacaktım. Vatan teknik servisi bunu yapar mı?
Haziran'da Vatan'dan bir laptop almıştım. Hem fan temizliği hem de RAM ve SSD yükseltmesi yapacaktım. Vatan teknik servisi bunu yapar mı?
alienemre Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 294 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #2 M4mibey dedi: Haziran'da Vatan'dan bir laptop almıştım. Hem fan temizliği hem de RAM ve SSD yükseltmesi yapacaktım. Vatan teknik servisi bunu yapar mı? Genişletmek için tıkla... Yapar. Temizlik anlaşmanıza bağlı olarak belki ücretsiz olabilir ama RAM ve SS'den kesinlikle ücret alırlar.
M4mibey dedi: Haziran'da Vatan'dan bir laptop almıştım. Hem fan temizliği hem de RAM ve SSD yükseltmesi yapacaktım. Vatan teknik servisi bunu yapar mı? Genişletmek için tıkla... Yapar. Temizlik anlaşmanıza bağlı olarak belki ücretsiz olabilir ama RAM ve SS'den kesinlikle ücret alırlar.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 28 Ocak 2024 #3 Vatan’a değil, bilgisayarınızın teknik servisine götürerek yaptırırsanız garantinizi bozmazsınız.