Vatan Bilgisayar Ürün İadesi

mattakasskos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Sayın arkadaşlar. Bundan 3 gün önce Vatan Bilgisayar'dan AMD FX 6300 14MB işlemci aldım. Yavaş yavaş PC'mi toplayacaktım. 4 günü elime PC geçti ve üstün oldugunu var sayıyorum. Bu ürünü iade etmek mümkün müdür? Kutusunu açmış oldum dogal olarak bakmak için. 336TL' ye almıştım. Lütfen yardımcı olun.

Sistemim:
  • İşlemci : Intel Core i7 4770 3.4 GHz
  • Ram : 16 GB
  • İşletim Sistemi : 64 Bit

Uygun 400 TL'yi geçmeycek, GTA 5'i açabilecek ekran kartı almak istiyorum. Tabi işlemcinin iadesi olduktan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu bana ciddi gibi gelmemiş olsa da, yinede cevap vereyim.
Vatanda belli bir süreye kadar (sanırım 1 ay gibi) ürün iadesi takas şeklinde mümkün.

Eğer birde Vatanda Müşteri torpiliniz var ise, 3 ay gibi bir sürede bile değiştirmeniz mümkün.
Bizzat 3-4 ay gibi bir sürede Sabertooth X79'u kullanıp Rampage IV Black Edition ile değiştirmiştim. :)

Eeburak11 arkadasımızın dedıgı gbi oldu. Recep ustat elimizde kaldı işlemcı kullanmadan.. Adamlar oem urun kutusu açıldıgı için almıyoruz dedı. 336 tl verdim biz öle şıp diye alamıyoruz biriktirip aldık. O da yalan oldu. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı