Vatan Bilgisayar ürün iadesi

Tolga277

Hectopat
Daha fazla  
Vatan internet sitesinden yaklaşık 10 gün önce bir laptop aldım. Fakat ürünü beğenmedim. Bazı görsel sorunları var. İnternetten bakınca hiçbir gerekçe göstermeden edilir diye okuyorum. Bir sorun çıkarırlar mı acaba ve ürün FreeDOS geldi şimdi iade ederken FreeDOS mu olmalı yoksa sorun çıkarmazlar mı? Ürünü iade almak istemezlerse ne yapabilirim? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan internet sitesinden yaklaşık 10 gün önce bir laptop aldım. Fakat ürünü beğenmedim. Bazı görsel sorunları var. İnternetten bakınca hiçbir gerekçe göstermeden edilir diye okuyorum. Bir sorun çıkarırlar mı acaba ve ürün FreeDOS geldi şimdi iade ederken FreeDOS mu olmalı yoksa sorun çıkarmazlar mı? Ürünü iade almak istemezlerse ne yapabilirim? Teşekkür ederim.
bende 3 gün sonra internet sitelerinden aldığım laptopu iade etmek için götürdüm ürün açıldıysa kullanıcı oluşturulduysa wifi ye bağlandıysa aktive olmuştur geri alamayız dediler heyete verdim heyet para iadesi kararı verdi pazartesi ise icraya vereceğim üstteki sorun çıkmaz diyen arkadaşa sevgilerimi iletiyorum.

Mağazalarına gidip cayma hakkı derseniz güzelce iade kabul ediyorlar dostlar sen gidip sorununu derdini açıklarsan adamlarda bunun kutusu açılmış iade alamam der iade sebebiniz nedir diye sorarlar cayma hakkı dersen iade edersin ayrıca internetten alınan ürünleri mağazadan iade ederken bazen böyle sıkıntı olabiliyor vatandan internet üzerinden LG monitör aldım 3 kere değiştiler 3'ündede ölü piksel ışık sızmaları aşırı fazla geldi adamlar bir kere servis diye uğraştırmadılar siz düzgün dille anlatmıyor olabilir misiniz çünkü ben hiç sıkıntı yaşamıyorum vatan bilgisayarda.

hangi sorundan bahsediyoruz tam olarak vatan bilgisayarda adamlar cayma hakkı der demez kutuyu açtınız mı diye soruyor ve kontrol ediyorlar ayrıca whatsapp kanalında da ilk önce bu soruluyor ve red cevabı alınıyor.Whatsapp üzerinden cayma bildirimi yapmak istiyorum dedim bana ilk dedikleri kutuyu açtınız mı oldu e ne olacak şimdi açmadım diyip göndersem iade mi olacaktı.Komik gerçekten.En son aynını media markt da yaşamıştım kasadaki personel telefondaki personel ile tartışıyordu düşünsene ikiside media markt biri almalısınız diyor diğer alamayız diyor.Siz nerede yaşıyorsunuz gelecek sefer oraya getirip iade edeyim.Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.Bu da demektir ister gerekçe gösterir isterse de göstermez.Bu tüketiciye kalmış.

Hangi sorundan bahsediyoruz tam olarak vatan bilgisayarda adamlar cayma hakkı der demez kutuyu açtınız mı diye soruyor ve kontrol ediyorlar ayrıca WhatsApp kanalında da ilk önce bu soruluyor ve red cevabı alınıyor. WhatsApp üzerinden cayma bildirimi yapmak istiyorum dedim bana ilk dedikleri kutuyu açtınız mı oldu e ne olacak şimdi açmadım deyip göndersem iade mi olacaktı. Komik gerçekten. En son aynısını MediaMarkt'da yaşamıştım kasadaki personel telefondaki personel ile tartışıyordu düşünsene ikisi de MediaMarkt biri almalısınız diyor diğer alamayız diyor. Siz nerede yaşıyorsunuz gelecek sefer oraya getirip iade edeyim. Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.bu da demektir ister gerekçe gösterir isterse de göstermez. Bu tüketiciye kalmış.

Adamlara kaba dille yaklaşırsan zaten adamlar işi yokuşa sürer vatandan aldığm onlarca ürün var yasalarım doğrultusunda yasa neyse ona göre süreci devam ettirdiler herkes olumlu sonuç alacak diye bir şey yok ama çoğu pazaryeri satıcısına İtopya GameGaraj gibi firmalara göre kat kat daha iyi bir firma bilginiz olsun.

Adamlara kaba dille yaklaşırsan zaten adamlar işi yokuşa sürer vatandan aldığm onlarca ürün var yasalarım doğrultusunda yasa neyse ona göre süreci devam ettirdiler herkes olumlu sonuç alacak diye bir şey yok ama çoğu pazaryeri satıcısına İtopya GameGaraj gibi firmalara göre kat kat daha iyi bir firma bilginiz olsun.
Kaba dille yaklaştığım konusuna nasıl vardınız? :D bence piyasadaki en kötü firma bunu bütün forum biliyor.Sizin işleminizin sorunsuz geçmesi değil firmanın müşterilerine sağladığı genel ortalamadır firmayı iyi yada kötü yapan daha açık anlatayım 10 müşteriden 9 una iyi hizmet sağlıyorsa iyidir.Bu arada ben aynı zamanda kurumsal müşteriyim 3 5 ürüne dayanarak firma karalamayı sevmem.Şikayetvar a bakın bakalım ne kadar iyiymiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı