Vatan Bilgisayar ürün iadesi

MosinNagant

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Vatan Bilgisayar'ın bir şubesinden kasa topladım. Montajını falan hep onlar yaptı, kasayı eve getirdiğim zaman güç ünitesinde bır sıkıntı olduğunu gördüm. Sıkıntı güç kablosuna en ufak bir temasta kasanın elektriği gidiyor ve ne kadar açma tuşuna basarsam basayım PC açılmıyordu. Bunun üzerine hemen Vatan'ı aradım ve durumu bildirdim bana aldığım yere gitmemi söyledi. Ben de hemen PC’yi aldığım yere götürdüm ve sorunu anlattım. PC parçalarını söküp takmasını bilmediğim için kasayı komple içindeki parçalarla götürdüm. Bana bir servis takip kağıdı verdiler, kağıtta müşteri istediği iade yazıyor ancak ben ürünü iade etmek değil sadece bozuk olan parçanın değiştirilmesini istiyordum. Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi benimle aynı durumu yaşayan kişiler varsa aklımdaki şu soruları cevaplamalarını rica ediyorum.
1-) Ürünü kaç gün sonra geri aldınız.
2-) Ben kasayı komple içindeki parçalarla vermiş olduğum için ürün iadesi yapıldığında yeni bir ürün yerleştirip montajlı olarak mi yoksa hediye çeki gibi bir şey mi verecekler? şayet hediye çeki verip başka bir kasa alırsam montajını yaparlar mı?
Ürünü alalı daha 1 hafta bile olmadı yarın tam 1 hafta olacak ve servise verdiğim zaman ürün daha 4 günlük bir üründü. Şimdi şunu diyebilirsiniz kardeşim ürünü 3 gün kullanmışsın daha yeni mi gördün bu sorunu?
Arkadaşlar ürünü 3 gün kullanmadım, pazartesi günü aldım ve montajının yapışması için oraya bıraktım ancak yoğunluk olduğu için bana perşembe günü almamı söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın yere gidip işlemin iade değil, sorunlu parça değişimi olduğunu ve iade ibaresinin değiştirilmesini istediğini belirt. (Eğer hediye çeki gibi bir şey verirler ise o hediye çeki ile alacağın parçalar tahminimce montajlı olarak gönderilir.)

Bugün internet sitesinden kontrol ettiğim zaman karşıma şöyle bir yazı çıkıyor
Merkez/Şube için yolda
Yarın telefonla arasam bu isteği belirtsem bir şey yapabilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…