Vatan Bilgisayar üyelik bilgilerimin çalınıp çalınmadığını nasıl anlarım?

Furkan scofield

Kilopat
Vatan Bilgisayar üye bilgilerini çaldırmış 27 bin insanın. Ben de bu durum içerisinde miyim? Bunu nasıl anlarım ya da çok büyük bir sorun mu? Hiç alışveriş de yapmadım, sadece hesabım olsun istedim.

Kart bilgileriniz filan kayıtlı mıydı? Hesabınızın şifresi başka hesaplarınızla aynıysa tedbir amaçlı yeni bir şifre kullanmanızı öneririm.

Ne olursa olsun şifreni değiştirmelisin. Mozilla'nın bununla ilgili bir hizmeti var e-posta adresini giriyorsun güvenlik sorunu oluştuğunda, yani bilgilerin sızdığında sana mail atıyor.

sanırsam kayıtlı değildi vatan şifre mi mi değişeyim ?
Hayır, örneğin Gmail, Facebook, Instagram şifrelerinizin hepsi aynıysa ve bu şifreyi vatan hesabınızda da kullandıysanız tedbir amaçlı hepsinin şifresini değiştirmenizi öneriyorum.

Hayır, örneğin Gmail, Facebook, Instagram şifrelerinizin hepsi aynıysa ve bu şifreyi Vatan hesabınızda da kullandıysanız tedbir amaçlı hepsinin şifresini değiştirmenizi öneriyorum.

Hocam hatırlamıyorum da Vatan'ı değiştim şimdi bütün şifreleri değişiyorum o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…