D Deniz Gök Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 61 25 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar hangisi daha iyi? Ailem internetten almaya fazla yanaşmıyor, o yüzden vatan isterler ama hangi sistem daha iyi? diğer sistem daha iyi ise ailemi ikna edip internetten alırım. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. AMD Ryzen ™ 5 2500X 3.4GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ -INTEL I5 -ASUS STRIX GTX1660TI-WD 500GB-8GB - Vatan Bilgisayar
Arkadaşlar hangisi daha iyi? Ailem internetten almaya fazla yanaşmıyor, o yüzden vatan isterler ama hangi sistem daha iyi? diğer sistem daha iyi ise ailemi ikna edip internetten alırım. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. AMD Ryzen ™ 5 2500X 3.4GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ -INTEL I5 -ASUS STRIX GTX1660TI-WD 500GB-8GB - Vatan Bilgisayar
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 25 Nisan 2019 #2 Vatandaki sistem daha iyi ama daha pahalı. Karşılaştırmadaki amacı anlayamadım.
Y Yuri_Gagarin Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 103 25 Nisan 2019 #3 Vatandaki sistemi farklı sitelerde topla. Alacaksınız öyle alın.
UmuT_35 Kilopat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 728 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2019 #4 Vatanda KDV indirimini yakalarsanız, diğer sitelerden çok daha uyguna geliyor.
D Deniz Gök Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 61 25 Nisan 2019 #5 HakanCT dedi: Vatandaki sistem daha iyi ama daha pahalı. Karşılaştırmadaki amacı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben şey sanıyordum alttaki sistem daha iyi sanıyordum, çünkü vatanda çok pahalı malzemeler kullanıyor ya daha fazla fiyatla diye daha kötü olur sanıyordum o yüzden sormuştum bu kasayı alacağım inşallah teşekkür ederim inşallah dediğimi anlamışsındır UmuT_35 dedi: Vatanda KDV indirimini yakalarsanız, diğer sitelerden çok daha uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Valla 5 ay sonra alacağım ağustos zamanında inşallah indirim gelir ne diyelim Yuri_Gagarin dedi: Vatandaki sistemi farklı sitelerde topla. Alacaksınız öyle alın. Genişletmek için tıkla... Denedim öyle daha fazla fiyat oluyor sistem tavsiyesi olduğunda vatan indirim yapıyor öğrendim
HakanCT dedi: Vatandaki sistem daha iyi ama daha pahalı. Karşılaştırmadaki amacı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben şey sanıyordum alttaki sistem daha iyi sanıyordum, çünkü vatanda çok pahalı malzemeler kullanıyor ya daha fazla fiyatla diye daha kötü olur sanıyordum o yüzden sormuştum bu kasayı alacağım inşallah teşekkür ederim inşallah dediğimi anlamışsındır UmuT_35 dedi: Vatanda KDV indirimini yakalarsanız, diğer sitelerden çok daha uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Valla 5 ay sonra alacağım ağustos zamanında inşallah indirim gelir ne diyelim Yuri_Gagarin dedi: Vatandaki sistemi farklı sitelerde topla. Alacaksınız öyle alın. Genişletmek için tıkla... Denedim öyle daha fazla fiyat oluyor sistem tavsiyesi olduğunda vatan indirim yapıyor öğrendim