Vatan Bilgisayar Windows 10 deneme sürumü kurar mı?

Salih751

Hectopat
Daha fazla  
8 Temmuz'da Vatan'dan bilgisayar almayı. Düşünüyorum hazır sisteme deneme sürümü. Kurarlar mı acaba?

Benim bildiğim kurmuyor sadece topluyorlar açıyorlar BIOS'a girip veriyor size ondan sonra Windows kurmayı bilmiyor iseniz Allah'a emanetsiniz.

Maalesef. Ben geçen hafta topladığımda 1000₺ verirseniz Win10 kurarız dediler.

Benim bildiğim kurmuyor sadece topluyorlar açıyorlar BIOS'a girip veriyor size ondan sonra Windows kurmayı bilmiyor iseniz Allah'a emanetsiniz.
Ya kurmasına kurarım da flash belleğimde iso dosyası yok köyde olacağım için baskasinada kurduramam

Maalesef kurmuyorlar,ama şu videoyu izlerseniz kurabilirsiniz. Kurulumu gayet kolay zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eyvallah scofield hocam

8 Temmuz'da Vatan'dan bilgisayar almayı. Düşünüyorum hazır sisteme deneme sürümü. Kurarlar mı acaba?

Hazır sistemi bilmiyorum ama ben yaklaşık 6-7 ay önce Vatan'dan bir sistem toplamıştım Windows 10 deneme sürümü kurmuşlardı ben sadece Windows Update'ten birkaç güncelleme yapmıştım o kadar ama şu an kuruyorlar mi hala veya hazır sistemlere kuruyorlar mı onu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…