Vatan Bilgisayar Windows 10 Kurulumu

Vatan'dan Windows almayın. Kazıklanırsınız. Dijital Key ile 70 TL'ye bulunabilen Windows Vatan'da kutulu şekilde en az 500 TL! Güncelleme konusuna gelirsek bence rica ederseniz yapabilirler. Ama böyle bir şey yapma zorunlulukları yok. Ama toplamadıysanız uyarayım. Teknobiyotik ve Sinerji varken Vatan'dan sistem alınmaz.

Sistem toplarken yanında işletim sistemi alırsan , eğer ekstra bir ücret talep etmiyorlarsa kurulumunu orada yaptırabilirsin. Kurulumu yaptıkları taktirde tüm sürücüleri de yüklemek durumundalar. Ancak takibini yapmalısın. Yani "sürücüleri kurmayı unutmayın haa" diye adamları uyar

Vatan bilgisayardan sistem toplarken yanında Windows 10 alırsak, orada bütün sürücüleri güncel ve tamamen hazır bir şekilde teslim ederler mi?
İşletim sistemine yüklü miktarda ücret ödemen sorun olmazsa alabilirsin. Zaten almasan dahi 90 günlük deneme hakkın olan Windows 10 u kurarlar güncelleştirmeler ve driverler için emin değilim. Gerçi Windows 10 kurulma aşamasında cihaz internete bağlı ise driver güncelleştirmelerini otomatik olarak yapacaktır.

Abilerim öncelikle almayı düşündüğüm sistem üst düzey, ve ben hiç bir şeyi riske atmak istemiyorum. Daha önce kendi bilgisayarım hariç hiç kasa açmadım onda da sadece fanı söktüm. O yüzden benim istediğim, her şeyi onlar kursun bana hazır ve güncel bir sistem versinler. Tak çalıştır mantığıyla, yoksa bende istemiyorum fazladan ücret vermeyi.

Firma kötülemek gibi olmasın da. Vatan bu bilgisayar toplama işini hiç yapamıyor. Termal macunu eliyle süren adam gördüm ben Bana sorarsan Vatan Bilgisayar'a toplattırmanı tavsiye etmem. Sinerji , teknobiyotik , Gameekstra gibi firmalar bu işi anlıyor. Gameekstra'dan kuzenim bilgisayar toplattırdı ve kablolamayı vs. çok iyi yapmışlar. Öte yandan teknobiyotik ve sinerji de de aynı durumda. Bu üç firma seni üzmeyecektir diye ben düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…