Vatan Bilgisayar Windows 8.1 kurulumu yapar mı?

crax1905

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Kasayı ben toplamaya cesaret edemiyorum. Bundan dolayı Vatan Computer'a toplatmayı düşünüyorum. Sistemi ben konu açarak forumdan destek almıştım zaten. Asıl sorum kasayı oradaki gibi hazır bilgisayarlar gibi teslim ederler mi?
Yani Windows 8.1 kurulumunu yaparlar mı? Yaparlarsa orijinal olur mu? Orijinal olmazsa satın almam mı gerekiyor?

Yani USB belleğe aktarmam lazım. @Recep Baltaş'ın önerdiği siteden indirdim. USB belleğe Rufus ile yazdım. Kurulumu kolay olmasını bekliyorum bir hata olmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan olarak Windows kurduğunuz zaman bilgisayarınızda herhangi bir sorun oluşursa bilgisayarınız toplama olduğu için sorunun hangi parçada olduğunu sizin bulup sadece o parçayı Vatan Bilgisayar' a götürmeniz gerekiyor. Yoksa bilgisayarı tamamen götürüp bıraktığınızda eğer Windows orijinal değilse bakmıyorlar. Başıma geldi ondan biliyorum.

Korsan olarak Windows kurduğunuz zaman bilgisayarınızda herhangi bir sorun oluşursa bilgisayarınız toplama olduğu için sorunun hangi parçada olduğunu sizin bulup sadece o parçayı Vatan Bilgisayar' a götürmeniz gerekiyor. Yoksa bilgisayarı tamamen götürüp bıraktığınızda eğer Windows orjinal değilse bakmıyorlar.
Teşekkürler...

Açılan konuyu dağıtmak istemem ama... İşletim sistemi donanımsal olarak sisteme nasıl zarar verebilir? Yani bana sorsalar işletim sisteminin bilgisayara donanımsal olarak bir zarar veremeyeceğini söylerdim ama bu konuyu gördüm. Bunu birkaç örnekle açıklayabilir misiniz? İşletim sistemi bilgisayarın parçalarına nasıl zarar verebilir?

Hayır bakıyorlar. Arızalanan parçanın işletim sistemi ile bir ilgisi yoksa sorunu bakarlar. Eğer kullanıcı hatası varsa orijinal olsa da bir işe yaramaz götürmek.

Windows 8.1 kurmak oyun kurmak kadar basittir.
Moderatörsünüz diye kendinizi çok birşey biliyor mu sanıyorsunuz !!! Ben orda bakmıyorlar diye biyerlerden uydurmuyorum, başıma geldiği için söylüyorum ve o mesajımdada bunu belirttim. Başıma geldi oradan biliyorum dedim. Korsan Windows yüklü ise arızalı parçayı sizin bulup götürmenizi istiyorlar, komple kasayı götürmeniz işe yaramıyor diyorum. Ve bide yanlış bilgilendirme diye engel koyuyorsunuz ben asıl buna sinirleniyorum. Madem bilmiyorsunuz ararsınız Vatan Computer' i sorarsınız. Bilip bilmedende insanlara burda ceza vermezsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı