S sonbilgisayarcı Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 193 4 Mayıs 2020 #1 Elimde halihazırda yazılmış bir USB mevcut değil hazır sistemlerden birini alırsam Windows deneme sürümüyle gelir mi?
Elimde halihazırda yazılmış bir USB mevcut değil hazır sistemlerden birini alırsam Windows deneme sürümüyle gelir mi?
AtakanAdak Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7 4 Mayıs 2020 #2 Ben alışveriş yapalı 3 yıl oldu olacak. O zaman kurmamışlardı sanmıyorum kuracaklarını.
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 4 Mayıs 2020 #3 Freedos olarak gelir. Ama tam emin değilim.
S sonbilgisayarcı Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 193 4 Mayıs 2020 #4 AtakanAdak dedi: Ben alışveriş yapalı 3 yıl oldu olacak. O zaman kurmamışlardı sanmıyorum kuracaklarını. Genişletmek için tıkla... Kendin mi topladın yoksa hazır mıydı? Na. play as Eminem dedi: FreeDOS olarak gelir. Ama tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... USB belleksiz kurma şansım var mı peki?
AtakanAdak dedi: Ben alışveriş yapalı 3 yıl oldu olacak. O zaman kurmamışlardı sanmıyorum kuracaklarını. Genişletmek için tıkla... Kendin mi topladın yoksa hazır mıydı? Na. play as Eminem dedi: FreeDOS olarak gelir. Ama tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... USB belleksiz kurma şansım var mı peki?
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 4 Mayıs 2020 #5 sonbilgisayarcı dedi: Kendin mi topladın yoksa hazır mıydı? Na. USB belleksiz kurma şansım var mı peki? Genişletmek için tıkla... CD gerekli.
sonbilgisayarcı dedi: Kendin mi topladın yoksa hazır mıydı? Na. USB belleksiz kurma şansım var mı peki? Genişletmek için tıkla... CD gerekli.
S sonbilgisayarcı Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 193 4 Mayıs 2020 #6 play as Eminem dedi: CD gerekli. Genişletmek için tıkla... CD-ROM yok USB bellek hazırlayacağım biyerden galiba.
play as Eminem dedi: CD gerekli. Genişletmek için tıkla... CD-ROM yok USB bellek hazırlayacağım biyerden galiba.
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 4 Mayıs 2020 #7 sonbilgisayarcı dedi: CD-ROM yok USB bellek hazırlayacağım biyerden galiba. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı alırken işletim sistemi seçeneği olması lazım. Bir miktar para vererek orijinal Windows 10 kurdurabilirsin. Yok dersen de USB bellek bulmalısın.
sonbilgisayarcı dedi: CD-ROM yok USB bellek hazırlayacağım biyerden galiba. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı alırken işletim sistemi seçeneği olması lazım. Bir miktar para vererek orijinal Windows 10 kurdurabilirsin. Yok dersen de USB bellek bulmalısın.