Vatan Bilgisayar yanlış montajlama yapar mı?

Rozi

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, Ankara'da oturuyorum. Söğütözü'ndeki Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar toplatmaya karar verdim ama şöyle bir şey var, parçalar çok büyük, pahalı parçalar. Olası bir yanlış montajlama yapabilirler mi orada? Bilgi düzeyleri nedir felan iyi midir?
Mesela işlemciyi yanlış yönde montajlama yapıpta pinleri kırmak gibi olsun bir şey yapmazlar, değil mi? İşinin eri insanlar mı bunlar? Güvenebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Söğütözü şubesinde 4 yıl önce toplamıştım bende. Yasin diye bir arkadaş vardı. Onu bulabilirsen gerçekten güzel montaj yapıyor kablolamadan gayet memnun kalmıştım. Benim parçalarda büyüktü örnek olarak kasa eşek ölüsü gibi HAF X 942.

En güzeli kendin montajla kablo vs bazen aradan gecirmen gerekiyor falan felan amaan kim sökecek diye baska yerlerden gecirebiliyorlar en güzeli kendin yap yarim metresi 50 kurus olan plastik kablo saranlar var ufak büyük al onlarlada sar mukemmel oluyor oyle kablolara 150 200 tl ek para falan vermene gerek yok yok kablo corabiymiş yok bilmemneymiş hiç girme

Ben geçen sene hazır sistemlerden bilgisayarımı topladım Vatan Bilgisayar ben bilgisayarı öğrenmek için kendim toplamak istediğimde bana herhangi bir sıkıntı çıkarsa depodan aynı ürünü monatjıyla birlikte değiştirebileceklerini söylemişlerdi.

Hortlatiyorum hocam aldınız mı nasıl geldi bende Ankara Söğütözü şubesine gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…