Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2017 #1 Sistem toplayacağım ve işlemci hariç her şey orada var. İşlemciyi nova bilgisayardan alıp vatan bilgisayara götürsem montaj yaparlar mı ? Birde Nova bilgisayar güvenilir midir ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2017
Sistem toplayacağım ve işlemci hariç her şey orada var. İşlemciyi nova bilgisayardan alıp vatan bilgisayara götürsem montaj yaparlar mı ? Birde Nova bilgisayar güvenilir midir ?
Barış Kuşcular Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #2 Vatandan topladığınız zaman montaj ücretsiz oluyor. Bence işlemciyi de samimiysen ücretsiz takarlar. Belki ek ücret alabilirler bilemiyorum tam olarak. Ayrıca Nova Bilgisayar güvenilir alabilirsin fiyat uygunsa.
Vatandan topladığınız zaman montaj ücretsiz oluyor. Bence işlemciyi de samimiysen ücretsiz takarlar. Belki ek ücret alabilirler bilemiyorum tam olarak. Ayrıca Nova Bilgisayar güvenilir alabilirsin fiyat uygunsa.
KrolKro29 Kilopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 1.056 20 Haziran 2017 #3 Benim arkadaşım almıştı yapmadılar. Sistemi tamamen başka yerden toplamanızı tavsiye ederim.