Vatan Bilgisayarda Bios ayarlarını yaparlarmı ?

Umut_Demir

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Vatan bilgisayarda bilgisayar toplatsam, orada BIOS'u, Windows'u falan kurdurabilirmiyim ?
Yani normal bilgisayar almış gibi hiç ben dokunmıyacağım hepsini onlar ayarlayacak. Bana sadece kullanmak kalacak. Bu şekilde yaparlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurulumu basittir, Alırsanız kendiniz kurabilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsanız, güvendiğiniz bir bilgisayarcıya da kurdurabilirsiniz.

Ben Windows'u kurarım kurmasınada ilk açılışta Bios falan onlardan anlamam direk ilk açılışta Windows kurup o şekilde kullanabilirmiyim ?

Yani Biosla hiç uğraşmasak sadece Windows kursam o şekilde kullansam sorun olurmu ?

korktuğunuz kadar bir şey olmadığını göreceksiniz çok basit işlemler bunlar mantığı anladıktan sonra insanlar bios denilince biraz korkuyorlar ama aslında hiç bir yanar döneri yok. windows kurmakta 3-4 tık bişey, zaten biosa girmeyeceksin büyük ihtimal, yeni bilgisayarlarda boot menüsü var çogu F12'dir, F12'ye basıp oradan artık neyle kuracaksanız usb veya cd'yi seçip kuruluma geçeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı