Sizce çalışılır mı arkadaşlar? Ortamı nasıl? Yazın girmeyi düşünüyorum. Bilen birileri deneyim, bilgi verirse sevinirim.
Şahsen zor olmaz, çalışma saatlerini bilmem ama tek yapacağın şey müşreriler gelecek ve yardıma ihtiyacı varsa edeceksiz, tabii zor şeyler olurda bence kolay olacak.
Teknik bilgiye sahipseniz ve müşterilerin sorularına cevap vererek yardım edip onları doğru ürüne yönlendirecek kapasiteye sahipseniz çalışılır.
yaşınız kaç ve bilgisayarlardan anlar mısınız ? hani ekran kartı,switch,işlemci vb.Çok kararsız kaldım hayatı düzene sokmak için iş arıyorum vatan buldum asgari bir tık üstünü veriyorlar sanırım enazından cebime para girer geçici iş ama. İlk deneyim olacak bu arada.
Yaşınız kaç ve bilgisayarlardan anlar mısınız? Hani ekran kartı, switch, işlemci vb.
Yıllardır bilişim sektöründeyim. Yaşım 22 25 arası iken Online platformlardan Vatan PC'ye iş başvurusunda bulundum ve bir kere bile geri dönüş olmadı. Bir ara birinin aracılıgı ile yüz yüze görüşme fırsatı buldum onda da saçma sapan sorular soruldu.
Bana kaç kardeşsiniz ailen ne iş yapıyor diye sorular soruldu. Bu esnada bir kabine alındık karşımızda biri var görüntülü konuşuyorsun eline telefon veriyorlar sesi oradan alıp veriyorsun.
Kısaca torpilin yok ise şimdiden Vatan PC hayalleri kurma derim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.