Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 2 Yer Singapur 12 Mayıs 2025 #11 isikeren06 dedi: En azından sigortan başlar ve düzenli gelirin olur çalışılır asgarinin biraz üstü maaş da tecrübe ve yaşa göre normal. Genişletmek için tıkla... Sağ olun yorumunuz için.
isikeren06 dedi: En azından sigortan başlar ve düzenli gelirin olur çalışılır asgarinin biraz üstü maaş da tecrübe ve yaşa göre normal. Genişletmek için tıkla... Sağ olun yorumunuz için.
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 992 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #12 Minker dedi: Yaşım 18 19'a az kaldı ekran kartı bilgisayar toplamayı seviyorum. Çok üst bilgim yok ama öğrenirimde. Genişletmek için tıkla... aslına vatan gibi yerelri ben çok sevmem çok kazık fiyata satış yapıyorlar bence gitme için rahat etmeyecekse
Minker dedi: Yaşım 18 19'a az kaldı ekran kartı bilgisayar toplamayı seviyorum. Çok üst bilgim yok ama öğrenirimde. Genişletmek için tıkla... aslına vatan gibi yerelri ben çok sevmem çok kazık fiyata satış yapıyorlar bence gitme için rahat etmeyecekse
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 2 Yer Singapur 12 Mayıs 2025 #13 takımelbiselimaymun dedi: Aslına vatan gibi yerelri ben çok sevmem çok kazık fiyata satış yapıyorlar bence gitme için rahat etmeyecekse. Genişletmek için tıkla... Hocam başka yerlerde arıyorum alan olursa deneyeceğim kısmet.
takımelbiselimaymun dedi: Aslına vatan gibi yerelri ben çok sevmem çok kazık fiyata satış yapıyorlar bence gitme için rahat etmeyecekse. Genişletmek için tıkla... Hocam başka yerlerde arıyorum alan olursa deneyeceğim kısmet.
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 992 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #14 Minker dedi: Hocam başka yerlerde arıyorum alan olursa deneyeceğim kısmet. Genişletmek için tıkla... En hayırlısı olur inşallah
Minker dedi: Hocam başka yerlerde arıyorum alan olursa deneyeceğim kısmet. Genişletmek için tıkla... En hayırlısı olur inşallah