Hocam şubede görüştürüyorlarmış önceden ama bizimle Online bir şekilde görüşmek istiyorlar sizce sebebi nedir? Zaten donanımda biraz bilgi sahibiysek direkt müdür ile görüşüp işe alınıyormuşuz. Görüşürken sakal kesecek misiniz?
Online görüşmenin mantığını ben de pek anlamadım. Hiçbir şekilde sakal kesmeyi düşünmüyorum. Şayet alınırsam ve böyle bir zorunluluk varsa o zaman keserim.
Online görüşmenin mantığını ben de pek anlamadım. Hiçbir şekilde sakal kesmeyi düşünmüyorum. Şayet alınırsam ve böyle bir zorunluluk varsa o zaman keserim.
Çağırmaları gerekirdi sanırım ama eğer güzel bir özyazı yazdıysanız yani ben öyle yaptım teknoloji kurduyum vs. Gibi direkt görüştürecekler sanırım. Sakaldan elerlerse üzülürüz hocam
Ben görüştüm işe alındım evrak hazırlıyorum, ilk önce Skype'dan görüşüyorsunuz, eğer işe alım elemanı siz ibeğenirse mağaza müdürüne gönderiyor sonra onunla görüşüyorsunuz sonra oda beğenirse işe alınıyorsunuz.
Çağırmaları gerekirdi sanırım ama eğer güzel bir özyazı yazdıysanız yani ben öyle yaptım teknoloji kurduyum vs. gibi direkt görüştürecekler sanırım. Sakaldan elerlerse üzülürüz hocam
Ben görüştüm işe alındım evrak hazırlıyorum, ilk önce Skype'dan görüşüyorsunuz, eğer işe alım elemanı siz ibeğenirse mağaza müdürüne gönderiyor sonra onunla görüşüyorsunuz sonra oda beğenirse işe alınıyorsunuz.