Vatan Bilgisayar'da ekran kartı değişim süreci nasıl ilerler?

Değişim yapacaksan en kötü RX 6700 XT vermek zorundalar ellerinde yoksa.

Benzer bir şey aynı fiyatlarda RTX3050 var ve benim ekran kartıma göre de performansı düşük kabul etmeyip aynısından istediğim durumda tedarik etmeleri gerekmiyor mu?

Hayır bir üst modelini vermeleri gerekiyor.

Benzer bir şey aynı fiyatlarda RTX3050 var ve benim ekran kartıma göre de performansı düşük kabul etmeyip aynısından istediğim durumda tedarik etmeleri gerekmiyor mu?
Parasını iade ettikten sonra buna zorlayamazsınız. Mahkeme de bile olmuyor bu bildiğim kadarıyla.

Ellerinde olmadığına eminim çünkü sistem toplanırken orada vitrindeki ekran kartı verildi bana başka olmadığı için.
Bir dükkanda olmaması diğerlerinde olmayacağı anlamına gelmez.

Parasını iade ettikten sonra buna zorlayamazsınız. Mahkeme de bile olmuyor bu bildiğim kadarıyla.

Bir dükkanda olmaması diğerlerinde olmayacağı anlamına gelmez.

Hocam Kırıkkale de sadece bir tane vatan var ve orada da yok ayrıca para talebinde falan bulunmayı düşünmüyorum sadece bozuk olan ekran kartım değişsin istiyorum.

Hocam Kırıkkale de sadece bir tane vatan var ve orada da yok ayrıca para talebinde falan bulunmayı düşünmüyorum sadece bozuk olan ekran kartım değişsin istiyorum.

Türkiye de başka vatan mı yok, oradan getirirler. Anla ama yani.

Heh işte öyle de canımı ye
Aynı şehirde olan bir vatandan bahsettiğini sandığım için öyle dedim.

Rtx 3050 Ventus ile değişim imkanım var sadece, benim kartımdan iyi olduğu aşikar ve başka seçeneğim yok. Bir kaç saat içinde işlemleri başlatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…