allamonster61 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #1 Ben vatan bilgisayardan masaustu bir pc alicam. Birkac haftaya aldigim anda bi ekran karti alip aldigim pcye taktirma sansim var mi acaba ?
Ben vatan bilgisayardan masaustu bir pc alicam. Birkac haftaya aldigim anda bi ekran karti alip aldigim pcye taktirma sansim var mi acaba ?
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 8 Ağustos 2015 #2 Takarlar tabi, takmazlarsada ekran kartı takmak basit bir işlem kendin yaparsın. Garantiye dikkat et ama.
Takarlar tabi, takmazlarsada ekran kartı takmak basit bir işlem kendin yaparsın. Garantiye dikkat et ama.
allamonster61 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #3 yeni almış olucamya garanti yüzünden belkide takmazlar diye düşündüm bende onu düşündümde sordum inşallah öyle bişey olmaz
yeni almış olucamya garanti yüzünden belkide takmazlar diye düşündüm bende onu düşündümde sordum inşallah öyle bişey olmaz
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.020 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 8 Ağustos 2015 #4 Takarlar. İşleri bu.
allamonster61 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #5 eyvallah kardo