Vatan Bilgisayar'da Gigabyte ekran kartları neden yok?

SerefBeksen

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar neden Gigabyte ekran kartları satmıyor? Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Ben GTX 770 WindForce 3x almayı düşünüyordum. Soğutma kalitesi çok iyi bence.

Vatan'dan almak zorunda mısınız? Aynı kartı kullanıyorum. Soğutması gerçekten güzel, performansı da güzel. Fakat benim şanssızlığıma ekran kartın da bir problem var. Yada sistemin başka bir bileşenin de problem var. Kısacası kart güzel bir kart ama fiyat olarak ASUS ve MSI daha uygun. Ben fiyattan ötürü, ASUS yada MSI öneriyorum. Ben alırken GIGABYTE 300 lira daha ucuzdu ondan GIGABYTE almıştım.

Ben kargo işinden anlamıyorum. Ve buralar da oem parça satan başka bir mağaza yok.

Kargodan anlamayacak birşey yokki, adresini veriyorsun adamlar getiriyor.

Ben soğutması için almak istiyorum. Ama 450 W güç tüketiyor sizce de çok değil mi?

Çok tabi kardeşim git "Asus" al ondan on kat daha iyi 450w çok tabiki olmadı "MSİ" al.

Bence de MSI düşünüyorum ben de uzun zamandır.

450 Watt tükettiği güç değil normal GTX 770'ler kadar tüketiyor. Sadece yapılan O.C kadar fark eder. Orada bahsedilen 450 Watt, soğutucunun dağıtabildiği ısı miktarının 450 Watt olduğunu anlatır.

Çok tabi kardeşim git "Asus" al ondan on kat daha iyi 450w çok tabiki olmadı "MSİ" al.

10 kat daha iyi derken ne açıdan daha iyi. Lütfen sunduğunuz savı açıklar mısınız? Bu arada yukarıda da söylediğim gibi 450 watt tüketilen güç değil henüz bunu bilmeden, kartı oradan kötülemek, cahilce yapılmış talihsiz bir yorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…