Q Quardratum Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 181 6 Aralık 2019 #21 Motionless IN White dedi: Mağaza'Ya gidip durumu bildir, İade bölümüne göndereceklerdir. Orada test yapacaklar, Sonrasında sana İade veya Değişim(İstediğim ürünü alabileceğin) verecekler. Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: İade edebilirsiniz, Samsung marka monitör'lere yönelmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörü çok beğendim. Bana yakın şubelerini aradım, gelin yardımcı olalım dediler. 1 nokta için gitmeli miyim? Bakıp hemen değiştirirler mi?
Motionless IN White dedi: Mağaza'Ya gidip durumu bildir, İade bölümüne göndereceklerdir. Orada test yapacaklar, Sonrasında sana İade veya Değişim(İstediğim ürünü alabileceğin) verecekler. Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: İade edebilirsiniz, Samsung marka monitör'lere yönelmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörü çok beğendim. Bana yakın şubelerini aradım, gelin yardımcı olalım dediler. 1 nokta için gitmeli miyim? Bakıp hemen değiştirirler mi?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.693 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 6 Aralık 2019 #22 Quardratum dedi: Hocam monitörü çok beğendim. Bana yakın şubelerini aradım, gelin yardımcı olalım dediler. 1 nokta için gitmeli miyim? Bakıp hemen değiştirirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet hemen değiştirebilirler.
Quardratum dedi: Hocam monitörü çok beğendim. Bana yakın şubelerini aradım, gelin yardımcı olalım dediler. 1 nokta için gitmeli miyim? Bakıp hemen değiştirirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet hemen değiştirebilirler.