Vatan Bilgisayar'da indirim var mı?

Vatan indirim yapsa bile internet fiyatlarına erişemez. Bence İtopya indirimlerini kaçırma.

Vatan'ın internet fiyatlarindan bahsediyorsanız ben şahsen Vatan mağazasına yakın zamanda gittim ve internet fiyatlarıyla aynıydı. Eleştireceğim şey ise Vatan karta indirim diye yazmalarıydı fakat internet fiyatlarıyla aynıydı. İtopya, sinerji tarzi sitelerden bahsediyorsanız evet haklısınız. Vatan'dan toplama nedenim ise Vatan evime çok yakın ve internet alış verişine güvenmemek. Güvensem bile kargo süreci var ve bildiğiniz üzere kargo sirketleri basketbol oynar gibi urunlenleri gönderiyor. Kiyaslama yaptığında İtopya'yla Vatan arasinda 200 TL gibi bir fark çıkıyor ortalama olarak bahsediyorum. Bence Vatan'a deger bu yuzden. Tabii ki parayı yolda bulmuyoruz ancak bahsettiğim unsurlar Vatan'ı seçme nedenim. İtopya sinerji gibi şirketlerin mağazaları oturduğum sehirde olsa hiç düşünmem gider oradan alırım. Yorumunuz için teşekkürler

100-200TL için değmez. Bir sorun çıkarsa hemen götürüp bakarlar ama internette süreç uzuyor.

100-200TL için değmez. Bir sorun çıkarsa hemen götürüp bakarlar ama internette süreç uzuyor.
Buda bir unsur işte. Internetten alış veriş te bir parçanız dahi arızalı çıksa eğer oturduğunuz sehirde mağazası yoksa cok uğraşıyorsunuz. Dediğim gibi cok büyük farklar yoksa internetten alış veriş yapmam. Ne zaman yapsam pisman oluyorum.
Bunu çalışanlar bile bilmezken bizim bilmemiz imkansız.

Reklam falan görmüş olabilirsiniz sorayım dedim tesekkurler.

Yeni yeni indirime başladılar onlarda bir yerde haklı uzun süre satış yapmadılar ve zararı çıkarmaya çalışıyorlar eylül Ekim gibi yapmaya başlarlar gibi.

Yeni yeni indirime başladılar onlarda bir yerde haklı uzun süre satış yapmadılar ve zararı çıkarmaya çalışıyorlar eylül Ekim gibi yapmaya başlarlar gibi.
Bayram olduğu için sordum. Uzun vadeli tabiki illa bir gün yapacaklardır.

İncehesap'ta aynısını yapıyor
Kesinlikle yapmıyor bazı parçalar pahalı onlara indirim olunca n11 gibi sitelerdeki fiyata düşüyor normal fiyatlılar indirim olunca cidden ucuza oluyor geçen cuma 3700x 2200liradı hiç bir yerde bu fiyat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…