Vatan Bilgisayar'da Razer Basilisk V2'nin 15 günlük iade hakkı var mı?

Beratini

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Vatan Bilgisayar'dan Razer Basilisk V2 almayı düşünüyorum, fakat 15 günde iade hakkımı Vatan Bilgisayar'da kullanıp kullanamayacağımdan emin değilim, duyduğuma göre ya iade reddediyorlar, ya da para iadesi yerine hediye çeki veriyorlarmış. Elleri biraz küçük biri olarak basilsikin elime tam oturup oturmayacağından emin değilim, eğer elime oturmazsa 500 TL'lik mouse ile boş boş bakışmak istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecen arkadaşım kulaklik aldı daha dogrusu onlar yanlislikla kablolusunu vermişler. Giti bunu değiştirin dedi, neymis pandemi varmış da hijyen kurali vs geri almadılar. Dikkat etmek gerekiyor.
Kulaklıkla alakalı problem yaşamıştım daha önce,tıpkı arkadaşına dedikleri gibi hijyen ürünü diyolar.Ama fare hijyen ürünü değil sanırsam,benim korkum vatandan satın alıyor olmamdan kaynaklanıyor.
Hepsiburada'da da satılıyormuş,daha mı güvenilirdir acaba?

Bende gördüm onu,basilisk v2 ve basilisk Hypershift birbirinden farklı ama satıcı v2 Hypershift demiş,fotoğraflarda da v2 var özellikleri de v2 nin özellikleri.Sanırım Hypershift değil v2 o mouse.Sizce hepsiburada daha mı güvenilirdir 15 günde iade konusunda?

Burada yazanlara göre 14 günde iade hakkınız var, sıkıntı çıkacağını sanmam.

Bu arada hepsiburada'daki modelin Hypershift olmadığından emin olun.

Burada yazanlara göre 14 günde iade hakkınız var, sıkıntı çıkacağını sanmam.
Eki Görüntüle 752886
Bu arada hepsiburada'daki modelin Hypershift olmadığından emin olun.
Hadi bakalım o zaman hepsiburada dan verelim siparişi.Pandemi olmasa gidip bir elektronik mağzasından denemek isterdim ama yapıcak bir şey yok.Benim gibi ikilemde kalanlar olursa diye iade edicek olursam yaşadıklarımı buraya güncel olarak yazacağım.Yarın akşam siparişi vermeyi düşünüyorum o zamana kadar tecrübeli arkadaşlar varsa fikirlerini duymak isterim.

Merhaba. Ürünü satın aldınız mı? Aldıysanız normal bir v2 olduğunu söyleyebilir misiniz? Hypershift yazmasından bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…