mak42001 Hectopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 232 19 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar hiç bilgim yok termal macun sürme konusunda sistemi vatanda toplamıştım, götürsem termal macun sürerler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2018
Arkadaşlar hiç bilgim yok termal macun sürme konusunda sistemi vatanda toplamıştım, götürsem termal macun sürerler mi?
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 19 Nisan 2018 #2 Bunun kadar basit bir işlem için vatan' a götürmenize gerek yok. İşlemcinin üstündeki fanı kaldırın ve macunu işlemcinin üzerine sürün. İşlem bittikten sonra fanı geri yerine takın. Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı
Bunun kadar basit bir işlem için vatan' a götürmenize gerek yok. İşlemcinin üstündeki fanı kaldırın ve macunu işlemcinin üzerine sürün. İşlem bittikten sonra fanı geri yerine takın. Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı
mak42001 Hectopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 232 19 Nisan 2018 #3 time to abandon ship dedi: Bunun kadar basit bir işlem için vatan' a götürmenize gerek yok. İşlemcinin üstündeki fanı kaldırın ve macunu işlemcinin üzerine sürün. İşlem bittikten sonra fanı geri yerine takın. Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma var işlemcinin uzerinde zarar veririm diye korkuyorum. Termal macun sipariş verdim nano elmaslı olanını
time to abandon ship dedi: Bunun kadar basit bir işlem için vatan' a götürmenize gerek yok. İşlemcinin üstündeki fanı kaldırın ve macunu işlemcinin üzerine sürün. İşlem bittikten sonra fanı geri yerine takın. Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma var işlemcinin uzerinde zarar veririm diye korkuyorum. Termal macun sipariş verdim nano elmaslı olanını